Skip to main content

Udělené Březové lístky

By 3. 10. 20217 února, 2022Aktuality

   Musím informovat naše fanoušky, že letošní tábor po programové stránce připravili junioři z našeho oddílu poprvé úplně sami. Hodně tomu napomohlo, že byli na distančce a měli možnost se spojit přes PC i v době zaměstnání nás dvou. Ťuja těm přípravám velel nebo spíše koordinoval vše, co šlo a já se Stoupou a Renčou jsme si to pak přečetli a maximálně něco málo doladili, ale nebylo toho moc.

Většina z vás ví, že nás letos zase potrápila bouřka, ve které se také ukázalo, že jsou všichni velkým přínosem pro náš oddíl. Máme skvělý tým a proto jsme je ocenili Březovými lístky. Je to ocenění, které si dávají vedoucí napříč organizacemi a má v našem světě velkou váhu. (www.brezovylistek.cz)

Jmenovitě Tomáš Ťuja Pospíšil, Mikuláš Miky Konečný, Kateřina Ostrava Bolková, Anna Svobodová, Lukáš Frišťa Doležel, Adéla Áďa Povýšilová, Renata Nováková, Karel Fisher, Veronika Váva Hečová, Hana Felix Hejlová, Martin Geňa Genčur, Jiří Jiřina Vítek, Ondřej Svoboda, Jiří Steve Vondráček, Kateřina Kája Spurná, Pavel Chrob Španer.

Nyní už začal školní rok, máme za sebou celé září a děti nezapomněly, což je fajn.

Možnost textu (Admin > WeBox > Header Navigation > Off Canvas Menu